Uvod v fiber spunbonded netkano blago

2023-06-21 13:56

  Netkane tkanine so pogosto uporabljen material in veliko izdelkov je izdelanih iz netkanih tkanin. Obstaja tudi veliko vrst netkanih tkanin in pred uporabo jih moramo temeljito razumeti. V naslednjem članku želimo vsem predstaviti fiber spunbond netkane tkanine. Upamo, da bodo vsi uživali v naslednji vsebini.

9.jpg

  Netkana tkanina iz vlaken je sestavljena iz topne smole in PP ali PE, PA itd. Ena komponenta je PP (ali PE, PA), druga kombinacija pa je Excevaltm. Excevaltm je topen v vodi pod 90 ℃, biorazgradljiv in lahko absorbira vodo. Je hidrofilen in ima toplotno adhezijo v kombinaciji s PP (ali PE, PA), zaradi česar je zelo enostavno oblikovati mrežo za obdelavo. Ta vrsta spunbond netkanih tkanin ima veliko boljšo sposobnost vpijanja vode kot običajne spunbond tkanine. Čeprav je njegova površinska gostota majhna, je njegova trdnost še vedno primerljiva s tradicionalnimi spunbond tkaninami, zaradi česar je dobra izbira za trpežna oblačila. Spunlaced netkana tkanina ima značilnosti mehkega otipa, voluminoznosti, visoke absorpcije vlage in široke uporabe vlaknastih materialov, zaradi česar je primerna netkana tkanina za oblačila. zato o njegovi uporabi v oblačilih je bilo izvedenih veliko raziskav. Spunlaced netkano blago ima dobro drapabilnost, ni nagnjeno k luščenju in je dobro obstojno pri barvanju. Ko je raztezek v navpični smeri stroja 50 %, lahko stopnja predelave doseže 90 % in ga je mogoče oprati vsaj 25-krat. Ta netkani material ima dobro elastičnost in je primeren za izdelavo dnevnih srajc in vrhnjih oblačil. Združuje osebno udobje, dobro mehansko trdnost in estetiko, zaradi česar je idealen material za oblačila. Ta netkani material ima dobro elastičnost in je primeren za izdelavo dnevnih srajc in vrhnjih oblačil. Združuje osebno udobje, dobro mehansko trdnost in estetiko, zaradi česar je idealen material za oblačila. Ta netkani material ima dobro elastičnost in je primeren za izdelavo dnevnih srajc in vrhnjih oblačil. Združuje osebno udobje, dobro mehansko trdnost in estetiko, zaradi česar je idealen material za oblačila.

  Zgornje v glavnem uvaja nekaj ustreznega znanja o netkanih tkaninah iz vlaken. Specifikacije materialov naših izdelkov so v bistvu prilagojene zahtevam strank, vse izdelke pa prodaja neposredno proizvajalec, kar vam prihrani prednosti v smislu posrednikov, cen in drugih vidikov. Če se prijatelji zanimajo za nakup v velikih količinah, nas kontaktirajte za nadaljnji pogovor.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)