Prednosti in slabosti strojev za navijanje cevi

2023-06-21 14:15

Izdelki, kot so stroji za navijanje cevi, imajo številne prednosti, vendar obstajajo tudi nekatere pomanjkljivosti. Za uporabnike, ki ga želijo dobro uporabljati, želijo razumeti njegove prednosti in slabosti, saj smo v tej panogi vključeni že vrsto let, zato jo dobro razumemo. Naslednji članek želi predstaviti prednosti in slabosti strojev za navijanje cevi. Upam, da bodo vsi uživali v naslednji vsebini.


Prednosti stroja za navijanje cevi so: 1) preprosta struktura, membranski zvitek je podprt s površinsko gnanimi valji, navijalna gred pa je pod majhno silo, brez potrebe po veliki togosti. 2) Upravljanje stroja za navijanje cevi je priročno, linearna hitrost tuljave filma pa je v bistvu enaka kot pri valju za površinsko navijanje. Hitrost navijanja je mogoče doseči s spreminjanjem hitrosti motorja, ki poganja navijalni valj. Velikost premera tuljave ne vpliva na hitrost navijanja. 3) Površinsko navitje je mogoče tesno naviti za splošne tanke plasti.


Slabosti strojev za navijanje cevi: 1) Niso primerni za materiale, ki so posebej gladki in nagnjeni k praskam. 2) Ni primeren za zvijanje debelih folij.


Zgoraj so navedene prednosti in slabosti stroja za navijanje cevi, ki smo vam ga predstavili. To je vse za mojo kratko predstavitev. Če želite izvedeti več o konkretni situaciji, obiščite spletno stran podjetja. Naše podjetje je specializirano za proizvodnjo in prodajo, vključno z opremo za proizvodnjo netkanih tkanin iz polipropilena, proizvodno linijo za netkane tkanine z iglami iz poliestrskega filamenta in opremo za proizvodnjo netkanih tkanin s pihanjem iz taline. Če imate potrebe po nakupu, se lahko posvetujete z nami.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)