Delovni postopki za stroje za navijanje filma

2023-06-21 14:14

Da bo stroj za navijanje filma dobro deloval, ga je treba pravilno upravljati. Kakšne so torej posebne metode delovanja? Nato se poučimo o postopkih delovanja stroja za navijanje filma. Predstavili vam ga bomo v šestih korakih. Verjamem, da bodo vsi uživali v naslednji vsebini.


1. Pritisnite START, da zaženete jedro tuljave A in B. Ko je film pretrgan, pritisnite INTRODUCTION, da obrnete jedro tuljave v položaj za navijanje (stran zračnega noža) in okoli njega ovijte trak.


2. Ko stroj za navijanje filma doseže proizvodno hitrost in je koronska obdelava normalna, pritisnite REZANJE, da zamenjate zvitek, in rezalni nož samodejno prereže film.


3. Ko se zunanje jedro tuljave preneha vrteti in je film normalno navit, pritisnite CHUCKS/OPEN, da odprete vpenjalno glavo, dvignite matično tuljavo na začasno odvijalno ploščad, dvignite prazno jedro tuljave na stroj za navijanje in pritisnite CHUCKS/Close da zaprete vpenjalno glavo.


4. Očistite odpadni film na jedru tuljave.


5. Med običajno menjavo zvitka sistem navijalnega stroja pozove za menjavo zvitka 5 minut vnaprej. Ko je folija navita na nastavljeno dolžino, pritisnite CUTTING za rezanje folije in ponovite zadnje tri korake tega postopka.


6. Po končanem vzorčenju pomagajte laboratorijskemu osebju pri dvigovanju glavnega zvitka na stojalo za obdelavo staranja.


To je vse za postopke delovanja stroja za navijanje filma. Družba se razvija, tehnologija se razvija, razvijajo se tudi podjetja. Če želijo podjetja imeti položaj v industriji, morajo nenehno raziskovati in razvijati izdelke, ki so priljubljeni pri uporabnikih. Podjetja morajo porabiti več izkušenj za inovacije, da bi se v prihodnosti vedno bolje razvijala.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)