Osnovni proces strojev in opreme za netkane tkanine

2023-06-21 13:54

  Številne maske in oblačila, ki jih vidimo, so izdelani s stroji za izdelavo blaga in ta oprema ima med proizvodnjo ustrezne postopke.

1.jpg

  Vsak proces je zelo pomemben in ustrezni procesi različnih naprav so različni. Na primer, procesni tok mehanske opreme iz netkanih tkanin se razlikuje od običajne mehanske opreme. Če vas zanima razumevanje osnovnega postopka mehanske opreme iz netkanih tkanin, prosim preberite z mano.

  Osnovni tok procesa je: podajanje (zvitki netkanih tkanin), zgibanje, ultrazvočno lepljenje, rezanje, izdelava vrečk (štancanje), recikliranje odpadkov, štetje in zlaganje. Za nadaljnje doseganje energijsko varčnih učinkov ima funkcijo recikliranja odvečnih materialov med proizvodnim procesom, ki samodejno zbira ostanke odpadkov pri izdelavi vrečk med proizvodnim procesom, pomaga pri sekundarni izrabi, zmanjšuje delovno intenzivnost in povečuje delovno učinkovitost. . Stroji in oprema za netkane tkanine se bodo še naprej razvijali v smeri povečevanja širine stroja, izboljšanja hitrosti posameznega stroja in proizvodne zmogljivosti, posvečanja pozornosti natančnosti obdelave opreme in izbiri novih materialov, izboljšanju stopnje integracije mehatronike,

  To je vse za osnovni postopek mehanske opreme iz netkanih tkanin in pri uporabi ustrezne opreme je treba upoštevati te postopke za delovanje. Danes se na trgu še vedno prodaja veliko netkane opreme, povezane s stroji, in tudi obseg izbire za uporabnike je obsežnejši.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)